SIETCH
Working within the heart of Massey University Wellington campus as a site, Sietch seeks to return some of Mount Cooks earthly koha, by reintroducing the earth and plant life lost to 25 meters of levelling during the development of the site. Reinvigorating the Massey campus, this design aims to replant native vegetation in the hope of fostering a more diverse eco-system and more sustainable site. Addressing notions of community and public space, the project also offers students a place to rest and traverse the heart of campus, through the provision of timber seating and concrete tunnels that connect the different paths of circulation within the site. Sietch aims to spark conversations about the relationship between the built environment and the natural landscape.
In collaboration with: Emi Pogoni, Emily Corner

Back to Top